2016. április 17., vasárnap

Örülj annak

Örülj annak, ha hibáztál, mert legalább választottál. Mertél lépni, még ha nem is sült el jól, örülj, mert megélted a lehetőséget, nem féltél, hanem egyszerűen éltél. Örülj neki, mert sokan csak nézik, ahogy elúszik mellettük az élet.

Valld be


Valld be, nem az hiányzik neked, hogy valaki azt mondja: szeretlek, vagy hogy közhelyekkel halmozzon el, hanem az érzés, amikor szétfeszíti minden porcikádat, amikor azt érzed, hogy szinte bármire képes vagy, amikor a szíved már nem viaskodik a józan eszeddel, egyszerűen csak átadod magad a pillanatnak és egy perc alatt megérted, hogy mi hiányzott eddig az életedből. Az érzés, amikor 2 méterrel a felhők felett vagy.

A csoda nem az út végén köszön vissza rád

A csoda nem az út végén köszön vissza rád, hanem az úton. Bármikor megveregetheti a vállad és a kezedbe adhatja neked a választás kulcsát, azt, ami jobbá teheti a mindennapjaidat. Csak élned kell vele, élned kell mindennel, ami azért került az utadra, hogy valamire rávilágítson. Ha pofon, hát legyen pofon. Kibírod. De ha csoda, ha szerelem, ne menj el mellette.

Emlékezz arra

Emlékezz arra, hogy miért vagy életben. Hogy szeress, hogy szeressenek, hogy rátalálj, hogy rád találjanak. Annyira könnyű száműzni az embereket az életünkből, belefeledkezni valakibe és várni a csodára, hogy ránk leljen. Könnyű hagyni az életet, hogy elillanjon mellettünk és nézni azt, hogy mi nem tettünk semmit azért, hogy valami változzon. Hagyni mindent, hogy alakuljon a saját medrében, de ha változhatna ellenállni. Pedig ezért vagyunk. Ezekért a pillanatokért. Ilyen az élet, változik és változtat.