2014. december 26., péntek

Normális embereknek tovább tart kimondani.

"Normális embereknek tovább tart kimondani, hogy szeretlek. Első lépcső, mikor azt hiszed, hogy azt hiszed. Aztán eljön a pillanat, mikor azt hiszed, hogy tudod. Aztán jön az, mikor tudod, hogy tudod, de nem tudod kimondani. És akkor következik az, amikor tudod, hogy tudod és már nem bírod visszatartani."

Nem akarom.

"Nem akarom feledni a fájdalmat. Az tesz azzá, aki vagyok."

Az őrültekhez szólok.

"Az őrültekhez szólok. A különcökhöz. A lázadókhoz. A bajkeverőkhöz. Akik nem követték a többieket. Akik másképpen látták a dolgokat. Nem szerették a szabályokat és nem törődtek bele a változatlanságba. Idézheted őket, vitatkozhatsz velük, dicsőítheted vagy gyalázhatod őket, de egy dolog nem fog sikerülni, mellőzni őket, mert ők az új utunk, ők viszik előre az emberiséget. Egyesek őrülteknek látják őket, mi viszont zseninek, mert akik olyan őrültek, hogy azt hiszik, megválthatják a világot, meg is teszik."

2014. december 21., vasárnap

Nem az tesz gazdaggá.


Nem az tesz gazdaggá, amit birtokolsz, hanem aminek tiszta szívedből örülni tudsz.


Te legyél a saját életed legnagyobb csodája.

Te legyél a saját életed legnagyobb csodája. Az, akire büszke vagy, akiben hiszel, akire alapozni tudsz, akiben bízol. Hiszen a csoda csodákat vonz. Onnantól pedig, hogy tudatosan alakítasz mindent, félelmet nem ismerve minden valóra fog válni. Igen, rohadt nagy csatáid lesznek. Lesz, hogy a szíved fog beleszakadni, de mindig lesz elég erőd ahhoz, hogy újra összerakd, hiszen soha nem kaphatsz nehezebb leckét annál, mint amit meg tudsz oldani. A megoldás benned van, ahogy a csoda is, csak merd már végre felismerni.

2014. december 4., csütörtök

Várod.

"Várod...
Vagy elvárod. Nem mindegy. Ha önző vagy, elvárod. Ha szereted, várod. Ha önző vagy, elvárod szeretetét, figyelmét, törődését, gyengédségét. Türelmetlenül.
Ha szereted, várod szeretetét, figyelmét, törődését, gyengédségét.
Türelmesen."

2014. december 2., kedd

Néha.

Néha szeretlek, néha utállak..néha gyűlöllek, néha kívánlak,néha sírok, azért amit tettél..néha nevetek azon,mit vesztettél.

Hiszek a rózsaszín világban.



Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban.

Este.

Este, a sötétben nem a sötét ijeszt, hanem az egyedüllét. Attól jobban fél az ember. Legjobban a saját árnyékától. Mert az mindenhová elkíséri.