2014. január 18., szombat

Így működik az élet.

179193_344207405656409_1899207989_n_large
Így működik az élet. Örökké úgy teszel, mintha nem érdekelne, hogy egyedül vagy, aztán jön valaki és kitölti a kis űrt, amit te sokáig elhanyagoltál. A dolgok nagyszerűek. Azt gondolod 'ejha, most az egyszer végre boldog vagyok', és amint megszokod, hogy ott vannak neked, ott hagynak. Újra egyedül vagy. Még jobban, mint azelőtt, és azt mondod magadnak, hogy nem fogsz többet találkozni valakivel, aki betölti a helyüket. De fogsz, és találkozol is. És ez megismétli önmagát.
Újra.
És újra.
És újra.

Amikor fiatal vagy.

Tumblr_m9kkff3y8t1rdzcfao1_400_large
Amikor fiatal vagy, semmi más nem számít. Amikor találsz valamit, ami érdekel, akkor az lesz a mindened.

Ne aggódj.

Ne aggódj, talán úgy gondolod, hogy nem fogsz túljutni rajta soha. De gondolj bele, azt is gondoltad, hogy örökké fog tartani.

Az anyukám tanította nekem.

374897_462642987120130_1530057578_n_large
Az anyukám tanította nekem ezt a trükköt: ha valamit újra és újra elismételgetsz, elveszti a jelentését... Azt mondta, hogy az életünk is így működik. Túl sokat nézed a naplementét, és csak simán este 6 óra lesz belőle. Újra és újra elköveted ugyanazt a hibát, és többet már nem is hívod hibának. Ha csak felkelsz, felkelsz, felkelsz, akkor egy nap elfelejted, hogy miért. Semmi sem örök.

2014. január 3., péntek

A szerelem mindig veszélyes.

A szerelem mindig veszélyes... amikor szeretsz, azt reméled, hogy mindent megnyersz, miközben a szerelem azzal a kockázattal jár, hogy mindent elveszíthetsz, és néha azt a kockázatot is vállalni kell, hogy kevésbé szeretnek, mint ahogy te szeretsz.

Ha szeretsz valakit.

Ha szeretsz valakit, legyél elég bátor ahhoz, hogy elmondd neki. Vagy legyél elég bátor ahhoz, hogy végig nézd, ahogy más szereti őt.

Valami.

Valami, amit te mondtál fenn tart engem egész éjszaka.

Csak egy pillanatra.

 
Csak egy pillanatra, szeretném érezni ölelő karod. Csak egy percre, szeretném érezni csókod. Csak egy órára, szeretném érezni, hogy a közelembe vagy. De örökké szeretném azt érezni, hogy szeretsz.